„Птици и звуци“

Среща – концерт с Венцислав Диков

Венцислав Диков и галерия Little Bird Place Ви канят на среща-концерт в камерна и уютна обстановка. Венцислав Диков ще изпълни  Й.С. Бах, Е. Гранадос, А. Бариос, Л. Брауер, В. Диков – на класическа китара.

Накрая – разговор на по чаша вино!

По време на срещата ще бъдат представени нови и непоказвани досега картини на автора (оригинали и принтове върху канава).

💸 Цена: 15 лв. – в цената се включва чаша вино, кафе или чай

💡 За Венцислав Диков (https://ventzislavdikov.com): Български китарист и художник, завършил класическа китара в „НМА Панчо Владигеров“, в класа на Росен Балкански и в „Hochschule für Musik“, Münster, Германия, в класа на Райнберт Еверс. Изнася самостоятелни концерти у нас и в чужбина (Германия, Франция, Белгия, Япония). Репертоарът му се простира от барок до съвременност. Преподавател е по китара и камерна музика е в „НМУ Любомир Пипков“. Венцислав Диков е активен и като композитор на музика за камерни ансамбли (дуа, триа, квартети). Композициите му са изпълнявани на музикални фестивали у нас и в чужбина (Франция, Белгия, САЩ, Аржентина). Участва в ансамбли за импровизационна музика, заедно с музиканти като саксофонистът Robert Würz (Германия), кото-изпълнителката Reiko Imanishi, Япония и др. Освен на китара, свири на кавал.

Венцислав Диков се занимава и с изобразително изкуство. Основното му изразно средство е фигуративна и абстрактна живопис, която се допълва от фотография, скулптура, инсталация и др. Стилово е повлиян от наивизъм, сюреализъм, експресионизъм и др. Имал е над двадесет и пет самостоятелни изложби в България, Япония, Южна Корея, Франция, Германия, Испания, Люксембург и др.

🐤 Купете билет за събитието сега!

Цена: 15 лв. – в цената се включва чаша вино, кафе или чай.

Местата за събитието са ограничени до 25 човека!

Можете да закупите билети:

📌на място в галерията (София, ул. „11-ти Август“ 7) – до един ден преди събитието

📌с банков превод по сметка в банка ДСК – IBAN: BG19STSA93000026146874, BIC/SWIFT на Банка ДСК: STSABGSF – получател „Литъл Бърд ЕООД“ и в основание за плащане посочете „среща концерт 21.02.2020“ и имейл, на който да ви изпратим билета.

📌с кредитна/ дебитна карта или PayPal натиснете бутона “PayPal” и изберете метод на плащане с кредитна / дебитна карта или директно влезте и платете в PayPal акаунта си. При плащане оставете коректен имейл във формата, на който ще ви изпратим билета в рамките на деня!

[wp_paypal button=“buynow“ name=“Event Registration“ amount=“7.66″ target=“_blank“ button_image=“https://littlebirdplace.com/wp-content/themes/littlebirdplace/img/paypall.jpg“]

 

Към събития

Заповядайте в галерията от вторник до неделя от 13:30 до 19:00 часа!

ул. 11 август №7, 1000 София
+359 2 426 80 80
+359 88 233 13 50
gallery@littlebirdplace.comНе пропускайте най-интересното от нас, абонирайте се за нашия бюлетин!