Фотографска работилница за деца с Михаела Иванова

📸 За работилницата:

Уменията са най-ценната инвестиция за едно дете. Подарете на детето си съботно-неделен курс „детска фотоработилница“ в уютната обстановка на галерия Little Bird Place в центъра на София. Там то ще се запознае с историята на фотографията, ще научи основните правила на компоцицията, колко е важна светлината за една снимка и как да разказва истории чрез снимките си, за да бъдат интересни и вълнуващи. Децата ще се забавляват с практически задачи в малка група от 8-10 деца.

🗓 18 и 19 януари 2020 г. – 🕰 10:00-15:00 ч.

📌 Възрастова група: 9 – 15 г.

💸 Цена: 100 лв. за двудневния курс. В цената се включва и закуска с топла напитка + обяд (сандвич или пица и плод с напитка).

📌 Програма:
– Кратка история на фотографията
– Видове фотография и работата на фотографа
– Устройство и основни настройки на фотоапарата
– Основни правила при снимане (композиция, правило на третините, водещи линии и т.н)
– Творческа фотография
– Практически занимания на открито

💡 За Михаела Иванова:
Михаела Иванова завършва Нов Български Университет през 2011г. – бакалавърска програма „Визуални изкуства“, модул Фотография. Участва в няколко групови изложби през годините и една самостоятелна изложба – „Slow is the new fast“ – в галерия „Фотосинтезис“ София, с която се дипломира през 2015г. Има няколко публикации в местни и чужди списания, както и награди от няколко фотографски конкурса. Последната година успява да съвмести двете си любими занимания – работата с деца и фотографията, като води лятна детска школа по фотография, за деца от 9-15г.

 

Купете билет за събитието сега!

Цена: 100 лева – в цената са включени закуска с топла напитка + обяд (сандвич или пица и плод с напитка).

Местата за събитието са ограничени до 10 деца!

 

Можете да закупите билети:

📌на място в галерията (София, ул. „11-ти Август“ 7) – до три дни преди събитието

📌с банков превод по сметка в банка ДСК – IBAN: BG19STSA93000026146874, BIC/SWIFT на Банка ДСК: STSABGSF – получател „Литъл Бърд ЕООД“ и в основание за плащане посочете „фотографска работилница“ и името на детето и имейл, на който да ви изпратим билета.

📌с кредитна/ дебитна карта или PayPal натиснете бутона “PayPal” и изберете метод на плащане с кредитна / дебитна карта или директно влезте и платете в PayPal акаунта си. При плащане оставете коректен имейл във формата, на който ще ви изпратим билета в рамките на деня!

[wp_paypal button=“buynow“ name=“Event Registration“ amount=“50″ target=“_blank“ button_image=“https://littlebirdplace.com/wp-content/themes/littlebirdplace/img/paypall.jpg“]

Към събития

Заповядайте в галерията от вторник до неделя от 13:30 до 19:00 часа!

ул. 11 август №7, 1000 София
+359 2 426 80 80
+359 88 233 13 50
gallery@littlebirdplace.comНе пропускайте най-интересното от нас, абонирайте се за нашия бюлетин!