Фотографска работилница за деца с Михаела Иванова

Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

📸 За работилницата:

Уменията са най-ценната инвестиция за едно дете. Подарете на детето си съботно-неделен курс „детска фотоработилница“ в уютната обстановка на галерия Little Bird Place в центъра на София. Там то ще се запознае с историята на фотографията, ще научи основните правила на компоцицията, колко е важна светлината за една снимка и как да разказва истории чрез снимките си, за да бъдат интересни и вълнуващи. Децата ще се забавляват с практически задачи в малка група от 8-10 деца.

🗓 18 и 19 януари 2020 г. – 🕰 10:00-15:00 ч.

📌 Възрастова група: 9 – 15 г.

💸 Цена: 100 лв. за двудневния курс. В цената се включва и закуска с топла напитка + обяд (сандвич или пица и плод с напитка).

📌 Програма:
– Кратка история на фотографията
– Видове фотография и работата на фотографа
– Устройство и основни настройки на фотоапарата
– Основни правила при снимане (композиция, правило на третините, водещи линии и т.н)
– Творческа фотография
– Практически занимания на открито

💡 За Михаела Иванова:
Михаела Иванова завършва Нов Български Университет през 2011г. – бакалавърска програма „Визуални изкуства“, модул Фотография. Участва в няколко групови изложби през годините и една самостоятелна изложба – “Slow is the new fast” – в галерия „Фотосинтезис“ София, с която се дипломира през 2015г. Има няколко публикации в местни и чужди списания, както и награди от няколко фотографски конкурса. Последната година успява да съвмести двете си любими занимания – работата с деца и фотографията, като води лятна детска школа по фотография, за деца от 9-15г.

 

Купете билет за събитието сега!

Цена: 100 лева – в цената са включени закуска с топла напитка + обяд (сандвич или пица и плод с напитка).

Местата за събитието са ограничени до 10 деца!

 

Можете да закупите билети:

📌на място в галерията (София, ул. “11-ти Август” 7) – до три дни преди събитието

📌с банков превод по сметка в банка ДСК – IBAN: BG19STSA93000026146874, BIC/SWIFT на Банка ДСК: STSABGSF – получател “Литъл Бърд ЕООД” и в основание за плащане посочете “фотографска работилница” и името на детето и имейл, на който да ви изпратим билета.

📌с кредитна/ дебитна карта или PayPal натиснете бутона “PayPal” и изберете метод на плащане с кредитна / дебитна карта или директно влезте и платете в PayPal акаунта си. При плащане оставете коректен имейл във формата, на който ще ви изпратим билета в рамките на деня!

To events

Welcome in our gallery - Monday – Sunday, 11:30 am - 7:00 pm!

11 August Street 7, 1000 Sofia
+359 2 426 80 80
+359 88 233 13 50
gallery@littlebirdplace.comDo not miss the most interesting of us, subscribe to our newsletter!