Privacy Policy

Who we are

Our website address is: https://littlebirdplace.com.

What personal data we collect and why we collect it

Comments

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Contact forms

Cookies

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you visit our login page, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select "Remember Me", your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analytics

Who we share your data with

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Your contact information

Additional information

How we protect your data

What data breach procedures we have in place

What third parties we receive data from

What automated decision making and/or profiling we do with user data

Industry regulatory disclosure requirements

Литъл Бърд ЕООД, с ЕИК 205699645 със седалище гр. София 1000, р-н Оборище, ул. 11-ти Август №7 е администратор на лични данни в сайта http://www.littlebirdplace.com. Администраторът обработва законосъобразно, добросъвестно и по прозрачен начин личните данни.
Длъжностно лица по защита на данните е Росен Узунов, Литъл Бърд ЕООД, 0888207109, с електронен адрес: rossen.uzunov@littlebirdplace.com.

1. Администраторът, Литъл Бърд ЕООД, е ангажиран с опазването на личните данни на посетителите в сайта: http://www.littlebirdplace.com. В тази декларация обясняваме как ще приемем вашата лична информация.

2. Ще ви помолим да се съгласявате с използваните от нас бисквитки в съответствие с условията на тази политика, когато за първи път, посетите нашите уебсайтове. С използването на нашите уебсайтове и съгласяването с нашата политика вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки в съответствие с условията на тази политика.

1. Администраторът, Литъл Бърд ЕООД, може да събира, съхранява и използва следните видове лична информация:

2. Информация за вашия компютър и за посещенията ви при използването на уебсайтовете на администратора (включително вашия IP адрес, географско местоположение, тип на браузъра и версията, операционна система, продължителност на посещението, посетените страници);

3. Информация, която ни предоставяте при регистрация в нашите уебсайтове (включително имейл адрес);

4. Информация, която предоставяте при регистрации в нашите уебсайтове. (включително вашето име, адрес, телефон);

5. Информация, свързана с всички действия, които правите на нашите услуги, включително вашето име, адрес, телефонен номер, имейл адрес.

6. Информация, съдържаща се в или свързана с всякаква комуникация, направена/изпратена чрез нашия уебсайт (включително съдържанието на комуникацията, мета данни свързани с комуникацията) ;

7. Всяка друга лична информация, която сте избрали, да изпратите до нас;

8. Преди да разкриете пред нас личната информация на друго лице (трето лице), трябва да получите разрешение от това лице, както за разкриването така и за обработването на личните им данни в съответствие с тази политика.

1. Лична информация, предоставена ни от вас ще се използва за целите, определени в тази политика.

2. Ние може да използваме вашата лична информация за:

3. Администрираме нашите уебсайтове;

4. Персонализиране на нашите уебсайтове за вас;

5. За да може да използвате услугите на нашите уебсайтове;

6. За да можем да ви предоставим услугите, достъпни през нашите уебсайтове;

7. Администраторът, Литъл Бърд ЕООД, няма да предоставим вашата лична информация на трети лица, независимо за какви цели, без вашето изрично съгласие.

1. Ние може да разкрием вашата лична информация на някой от нашите служители, консултанти или други подизпълнители, доколкото е разумно и необходимо за целите, посочени в тази политика.

2. С изключение на предвиденото в тази политика, ние няма да предоставим лична информация на трети страни.

1. Информацията, която събираме, може да бъде съхранявана, обработвана и прехвърлена между всяка от страните, с които работим, след изрично ваше информиране и съгласие, в съответствие с тази политика.

1. Този раздел описва процедурите за съхранение на данни, които са дадени и гарантира, че администратора, Литъл Бърд ЕООД се съобразява с правните задължения във връзка със задържането и заличаване на личните данни на потребителите си.

2. Личната информация, която обработваме, не се съхранява за по-дълго, отколкото е необходимо за целите на администратора.

1. Администраторът, Литъл Бърд ЕООД, прилага технически и организационни мерки, за да предотврати загубата, злоупотреба или изтриване на предоставена лична информация.

2. Администраторът, Литъл Бърд ЕООД, съхранява предоставената лична информация, на защитени с парола сървъри.

3. Вие се съгласявате, че предаването на информация по интернет в своята същност е несигурно, а ние не можем да гарантираме сигурността на данните, изпратени по интернет.

1. Администраторът, Литъл Бърд ЕООД си запазва правото да актуализира политиката си за поверителност периодично, като публикуваме нова актуална версия на нашите уебсайтове.

2. Можете да разглеждате политиката периодично, за да се гарантира, че сте доволни с всякакви промени по нея.

3. Администраторът, Литъл Бърд ЕООД, може да Ви известява за промени в политиката по електронна поща или чрез система за лични съобщения в нашите интернет страници.

1. Може да поискате да Ви предоставим всякаква лична информация, която съхраняваме за вас, по всяко време.

2. Заявка за лична информация можете да адресирате до отговорното длъжностно лице, Росен Узунов, Литъл Бърд ЕООД, 0888207109, с електронен адрес: rossen.uzunov@littlebirdplace.com.

1. Нашите уебсайтове може да съдържат хипервръзки към и подробности за уеб сайтове на трети страни.

2. Ние нямаме контрол над тях и не носим отговорност за политиката за конфиденциалност и практики на трети лица.

1. Моля да ни уведомите, ако личната информация, която имаме за вас трябва да се коригира или актуализира.

1. Нашите уебсайтове използват бисквитки.

2. Бисквитка е файл, съдържащ идентификатор (низ от букви и цифри), който е изпратен от уеб сървър към уеб браузър и се съхранява от браузъра. След това идентификаторът се изпраща обратно на сървъра всеки път, когато някоя от страниците на сървъра се зарежда.

3. Cookies могат да бъдат “постоянни” бисквитки или “сесийни” бисквитки:
постоянните бисквитки ще бъдат съхранявани от уеб браузъра и ще останат валидни до изтичане на срока, освен ако не бъдат изтрити от страна на потребителя преди изтичането на срока; сесийната бисквитка от друга страна ще изтече в края на потребителска сесия, когато уеб браузърът е затворен.

4. Cookies обикновено не съдържат никаква информация, която лично да идентифицира даден потребител, но лична информация, която се съхранява за вас може да бъде свързана с информацията, съхранявана и получена от бисквитки.

5. Ние използваме и двата вида бисквитки на нашите уебсайтове.

6. Повечето браузъри позволяват бисквитките да бъдат блокирани. Потребителят е свободен да ги блокира по всяко време.

7. Блокирането на всички бисквитки ще има отрицателно въздействие върху използването на много уеб сайтове.

8. Ако блокирате бисквитките, вие няма да можете да използвате всички функции на нашите уебсайтове.

9. Вие можете да изтриете бисквитките, вече намиращи се на вашия компютър;

10. Изтриване на бисквитките ще има отрицателно въздействие върху използването на много уеб сайтове.

11. За да анализираме ползваемоста на сайта, персонализация на рекламите в него и за да Ви предоставим възможност за връзка през социалните мрежи, сме интегрирали следния програмен код на външни доставчици на услуги в сайтовете си:

Google Analytics – за анализ на трафика и ползваемоста на сайта. Вие може да се възползвате от услуга за анонимизиране на своя IP адрес, като инсталирате следната приставка: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.
Google AdSence – услуга за контекстна реклама.
Facebook Pixel – услуга за персонализация на рекламите.
Facebook Messenger – услуга интегрираща Messenger Platform на нашите сайтове.
Facebook страница – услуга за персонализиране на реклами и популяризация на услуги и събития.
LinkedIn – страница за популяризиране на услуги и персонализиране на реклами.
Instagram – услуга за персонализиране на реклами, популяризация на услуги и събития.
Twetter – услуга за персонализиране на реклами, популяризация на услуги и събития.

12. Всяка от услугите по т. 11 може да използва свои собствени аналитични и рекламни бисквитки, информацията от които ние не свързваме директно с Вас и Вашите лични данни. Можете да ограничите или изтриете тези бисквитки, по начините описани в раздел 10.

Комисия за защита на личните данни
Адрес за кореспонденция:
гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон за контакт: +359 2 915 3 518
E-mail: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: http://www.cpdp.bg

Welcome in our gallery - Monday – Sunday, 11:30 am - 7:00 pm!

11 August Street 7, 1000 Sofia
+359 2 426 80 80
+359 88 233 13 50
gallery@littlebirdplace.com



Do not miss the most interesting of us, subscribe to our newsletter!